maanantai 27. elokuuta 2012

Graphic.

Nyyh, mulla taitaa olla jotain orastavaa syysflunssaa, koska eilen illalla huomasin pientä kurkkukipuu. Heräilin sit pitkin yötä siihen, et kurkkuun sattu kauheesti (voi tosin olla et myös toi jäätävä ukkosmyrsky valvotti mua). Kiva herätä aamulla puol seiskalta suht pirteenä ja erittäin pitkät yöunet nukkuneena<3 Napsin sit pitkin koulupäivää noit jotai kurkkupastillei, ja nyt tuntuu siltä et alkais jotai pienimuotosta nuhanpoikastakin tulemaan. Toivottavasti ei, koska tuntuu et kaikki on nyt kipeenä ja potee ties minkälaisii kurkkutulehduksii. Mulla pitäis olla aika hyvä vastustuskyky, toivotaan et se pitää..

Tänään kävin myös ekaa kertaa siel nykytanssitunnilla. Mähän oon kyseisessä tanssikoulussa harrastanu showtanssia jo vuoden, mut nyt halusin alottaa nykytanssin. Ihan kivaa oli, vaik yhdestä tunnista on aina hankala saada minkäänlaista selvää käsitystä. Opettajaki oli iha mukava, vaiks vähän hiljasenpuoleinen mut toisaalta en tykkääkään mistään kovin voimakkaan persoonan omaavista ihmisistä. Nykytanssi on musta ihan sairaan hienon näköstä, ja toivon vaan et aletaan pian työstää sarjaa meiän esitykseen, et se ehtii hioutuu tosi hyväks:)
 Päivän asu;
Sifonkipaita, H&M
Farkut, Gina Tricot

Korvikset, Gina Tricot
Kaulakoru lainassa äidiltä

Täs on se Marilyn Monroe -koruteline:)

Vois mennä piakkoin nukkuu tai jotain, ku ei oo läksyjäkään tekemättä:) Jossain vaiheessa huomaa sen, et on itse asias aika hyödyllistä tehdä ne ajoissa, ni saa vähän pidemmät yöunetki. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti