lauantai 18. elokuuta 2012

Vaatepostaus osa 5

Tää osa vähän venähti, mut esittelyyn pääsee nyt viimeinkin nää topit, niinku lupasinkin. Näiden määrä on jälleen vähentyny ku osa heitetty kirppistavaroiden joukkoon. Tossa nykysessä valikoimassa on vieläkin pari toppia, joita ei oo tullu ikinä käytettyä, mut en viitsisi vielä myydäkään. Mulla ei myöskään ole mitään tietoa niiden alkuperästä, joten siks kyseisten kuvien alla ei lue ostopaikkaa. Katsotaan nyt, voi olla et saatan sittenki heittää ne pois vaatekaapista..
Pitsitoppi, Vila

 Tuubitoppi, Spiritstore
Tossa reunassa on tommonen kimalleyksityiskohta, mut sitä ei oikein kuvasta huomaa..

Löysä toppi, Gina Tricot

Raitatoppi, H&M

 Painijatoppi, JC

Painijatoppi, Gina Tricot

Painijatoppi, Gina Tricot

Painijatoppi, Gina Tricot

Painijatoppi, Gina Tricot


Toppi, H&M

Toppi, Gina Tricot

Pitsitoppi, Monki

Toppi, Svea

 Toppi, Gina Tricot
Unohdin kuvata tän, joten otin tämmösen hyperhyvälaatusen kuvan arkistoista, jossa näkyy toi toppi. Ja tää on ilmeisesti ollu joku ostostenesittelyfoto, koska shortseista roikkuu vielä hintalappu:D

New York -toppi, H&M

Sifonkitoppi, Vero Moda


Löysä toppi, Gina Tricot

Toppi, Pepe Jeans

Toppi, H&M

Toppi, Cheap Monday
Tää toppi on tosi pitkä ja yleensä käytän tätä vaan ton kyseisen hameen kanssa. Tossa on joku tommonen vyötäronauha, ja mulla ei oo tarpeeks korkeevyötäröisiä shortseja piilottamaan sitä, joten joudun käyttää tätä joko ton hameen tai sitten sukkiksien kanssa.

 Marilyn Monroe -toppi, H&M

Sit viel yks joku tämmönen liivi/neuletakki, joka mun ois pitäny muistaa esitellä pitkähihasten kanssa, koska niiden joukossa oli yks toinenkin neuleliivi. Unohdin tän kuitenkin, mut kuvasin tän sit näiden toppien joukkoon.
Neuleliivi, Vero Moda
Toi nahkanen palmikkovyö tuli tän mukana, mut käytän tätä kyl yleensä vaan ilman pitkähihasen paidan kanssa.

2 kommenttia: