maanantai 13. elokuuta 2012

Back to school shopping + hairdressing

Mulla oli tänään se kampaaja-aika kahdeltatoista, ja mähän kerroin mun suunnitelmista herätä jo puol yheksän maissa. No, ne suunnitelmat epäonnistu, koska painoin vaan herätyksen pois ja jatkoin nukkumista puol yhteentoista asti:DD
Kampaajalla oli tiedossa leikkaus ja väri. Blondattiin n. puolet hiuksista, ja ihan alimmaisiin hiuksiin ei koskettu, koska kuulemma ne ei välttämättä ees hirveesti blondaantuis, ellei niitä sitten jotenki "poltettais" ja sen jälkeen voisin heittää hyvästit hiuksien kasvattamiselle. No en halunnu tietenkään tota jälkimmäistä vaihtoehtoo, joten värjättiin siis päällimmäinen kerros hiuksista, ja vaikka yleisilme vaaleni aika paljon (ero oli oikeesti tosi iso, ku vertasin alimmaisten hiuksien juuria noihin uusiin), mut kuitenki toi uus väri sulautuu aika hyvin siihen vanhaan. Kampaaja vaan sano, et jos mä jossain vaiheessa haluun koittaa blondata kaikki hiukset, ni se käy, mut aluks kannattaa alottaa tolla.
Toi vaalentaminen muuten sattu vähän:D Kyl se kampaaja varottelikin siitä etukäteen, ja sano et moni ei pysty odottamaan puolta tuntiakaan, et se väri vaikuttais ja sillon se vaalennus menee aika mönkään. Mä odotin jotain ihan järkyttävää tuskaa, mut ei se pistellykään ku hiukan ja sit ku luki jotain lehteä tms. siinä odotellessa ni se vähän niinku unohtu.
Mä otan yleensä kaikki valokuvat tosi vaaleessa luonnonvalossa, joten siks eroa entiseen ei ehkä niin selvästi huomaa, mut kattokaa tossa alimmassa kuvassa hiusten latvoja, ni näätte sitä värieroa, vaik se on oikeesti vielä selkeempi.

Päivän asu;
Sifonkipaita, Only
Farkkushortsit, Gina Tricot
Pitsisukkikset, Pieces
Laukku, Friis & Company
Kaulakoru, Gina Tricot

Parin viime päivän aikana on tullu suoritettuu myös vähän tarpeellista shoppailuu. Eilen kävin Myllyssä ostamassa koulutarvikkeita ja tänään kävin parissa sisustusliikkeessä hankkimassa huoneeseen vähän lisää yksityiskohtia. Pitäis nyt pidättäytyy vaateiden ostamisesta, ja yrittää tehdä paljon sunnuntaisin töitä, koska mun pitää kustantaa tietenki ite ne pidennykset ja lisäks mahdollisesti uus kattolamppu, koska iskä ei käy nyt töissä, joten ei oo varaa tuhlata rahaa hirveesti mihinkään huoneen sisustamisiin. Haikailisin jotain semmosta pientä kristallikruunua, tai edes jotain mis ois kristalleja. Ilmotelkaa jos näätte jossain alle satasella, ite oon nähny vaan 135 eurosta ylöspäin, eikä ne siis ollu mitään isoja olohuoneen katseenvangitsijoiksi tarkotettuja, vaan suht pieniä ja siroja.

Paul Frank -vihko,8,99 e, Tiimari
Lyijytäytekynät, 3,99 e/kpl, Suomalainen kirjakauppa
Kumit, 60 snt/kpl, Suomalainen kirjakauppa
Lyijyt, 1,20 e/kpl, Tiimari
Ok, toi vihko on vähän lapsellinen mut se on ehkä söpöin ikinä. Näin ton ensimmäisen kerran yhden samanikäsen bloggaajan ostosesittelyssä, ja ihastuin jo sillon tohon:) Harmi vaan et en oikeen käytä vihkoja mihinkään..:D

Stabilot, 12,95 e, Suomalainen kirjakauppa
Stabilo yliviivaustussit, 5 e, Suomalainen kirjakauppa


Neule, 24,95 e, Gina Tricot
En ymmärrä miten tää voi näyttää kuvissa punaselta, ku se on oikeesti tummanpurppura. No kuitenkin, tää oli musta tosi kivannäkönen, ja vaikken muuten tykkää syksystä ni on aina ihanaa, ku kauppoihin tulee kaikki uudet neuleet ja voi hyvällä omallatunnolla ostella niitä ja uusia farkkuja, ku musta ainakin tuntuu vähän hölmöltä ostaa kesällä villatakkeja ja paksuja farkkuja. Tää kesä on ollu kyl vähän poikkeus, ku oon hankkinu kaks neuletakkii ja yhdet mustat farkut, mut toisaalta säätkin on ollu aika hirveet..

Piecesin sukkikset, 9,90 e, Vila

Sormus, 1,95 e, Cubus
Dependin lakat, 2,90 e/2 kpl, Cubus

Tyyny, 19,95 e, Hemtex

 Musta kimalteleva tyyny, 23 e, Sisustus Anne
Harmaa tyyny, 9,90 e, Hemtex

 Kynttilänjalat, 2,95 e/kpl, Hemtex

 Päiväpeitto, 39,90 e, Hemtex
Toi on ehkä pehmein peitto ikinä, tuntuu ihan sametilta:) Mä en tiedä erotatteko te, mut toi pinnan kuvio näyttää ihan ruusuilta, ja veikkaan että se on tarkotuskin. Noita oli valkosinakin, mut koska halusin ton peiton taiteltuna ton mun valkosen päiväpeiton päälle, ni hankin harmaan. Hinta kyl kirpasi, mut toi oli ainoo varteenotettava peitto tohon tarkotukseen, minkä olin missään kaupoissa nähny.
Ai niin ja siel Hemtexissä oli myös tyynyjä (harmaana ja valkosena) jotka oli tota ihan samaa ruusupintaista kangasta ku toi päiväpeittokin:)

Tolta mun sänky muuten siis näyttää tällä hetkellä, haluisin vielä ehkä yhden turkoosin tyynyn, mut en oo nähny missään;o Ikeassa oli yks, mut siinä tyynyssä ei ollu mitään muotoa ni en halunnu sitä. Meiän äiti kyl osaa ommella, ja aiotaan joka tapauksessa hakee jossain vaiheessa Eurokankaasta kangasta verhoja varten, ni samalla vois ottaa jotain turkoosia tyynynpäälliseksi. 
Ai niin ja siel Hemtexissä oli myös tyynyjä (harmaana ja valkosena) jotka oli tota ihan samaa ruusupintaista kangasta ku toi päiväpeittokin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti